aku-dan-photography

Tuesday, March 29, 2011

mengajar bersama dr barbara

hari isnin aku mengajar bersama2 dr barbara .. Dr ni didatangkan khas dari england dibawah program native speakers-bertujuan membantu guru2 bahasa inggeris di malaysia.

dia ni banyak pengalaman-serata dunia dia dah pergi dibawah british counsel dan dr ni beragama islam.

So aku pada isnin yang sibuk telah diceraprama oleh dr barbara-kebetulan masa aku agak penuh Jadi aku rasa letih betul.

ini adalah kali kedua.. Kali pertama dulu dia tengok2 jea tapi kali ini aku dipantau secara rasmi. Menariknya dia pun turut sama mengajar dan aku dapati caranya mengajar bersungguh2 tetapi takleh lawan aku sebab aku lagi terer. Bukan aku kata tapi aku rasa..dan dia pun ngaku yang ada method aku tu dia tak terfikir-terer le tu.lepas ni mesti dia nak tiru tapi aku no hal.. Benda elok perlu dikongsi.sharing is caring!

ada 3 tahun aku akan bersama dr barbara.. Harap2 aku leh terer walaupun aku dah rasa nak pitam! Kekeringan idea.

hidup kekadang kreatif
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...