aku-dan-photography

Wednesday, March 9, 2011

masuk malam ke 2

tadi Anak aku ngigau lagi.. Menangis sambil tunjuk2 satu tempat katanya ada benda besor2 dia takut.. Aku masa tu tengah layan lagu ukiran jiwa.. Cucuk earphone.. Nyanyi dalam hati sebab aku berkongsi segala Kat Sini.. Dari dinding sampaila ke lantai..

aku bajet nak wat talentime taim hari guru Nanti.. Kalau prektis awal rasanya leh makan belas2 orang guru lain.. Sebab aku dengar dema Nyanyi aritu.. Banyak picing lari tak terkejar.. Mungkin saingan ngan ustazah2, sat lagi dema pakat berzanji.. Abih le aku..

berbalik cete tadi.. Danny kata ada benda besor.. Cuak gak dalam hati nie.. Sebab part2 camnie aku lemah ckit.. Tak berapa pandai nak settle.. Lebih mudah aku settle masalah tenet berbanding hal2 sebegini mujor orang rumah aku ada pengalaman ngan budak2.. So tau le dia bertindak mengikut keadaan..

setahu aku yang paling besor dalam rumah ni aku lea.. Kat sekolah pun sama, malahan kalau dalam ramai2 orang beratur di mesin atm.-aku gak yang paling besor...

atau mungkin awal2 pagi danny main2 Kat area2 kelas tahun enam sekolah aku tu agak "keras" ckit.. Semua tu serba mungkin.. Tapi Takpe , Esok aku pantau apa dan ke mana dia pergi dalam jam 7.05 am setelah aku tinggalkan dia kejap untuk Minum2 di kantin...

hidup kekadang misteri
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...