aku-dan-photography

Saturday, March 12, 2011

majlis harijadi

ikutkan harijadi Anak aku isnin nie tapi disebabkan orang yang membela danny nak buat hari ni bersama2 Anaknya maka aku pun orait saja... Tak Jadi masalah.... Disebabkan aku terlibat dalam kesupiran membawa bebudak sekolah ke kejohanan bolasepak Jadi orang rumah aku uruskan pembelian kek berdua dengan danny.

aku perhatikan orang rumah aku sanggup lakukan apa saja kalau pasal Anaknya... Dan Anaknya lebih manja dengan maknya berbanding aku.. Itu lumrah.

begitu kuat ikatan ibu dan Anak Cumanya ubat batuk ibu dan Anak... Aku Tak berapa lalu nak telan kalau batuk..... Takleh tahan.-pekat betoi!

sebab tu bila aku baca ada ibu sanggup buat macam2 Kat Anak dema (dera) aku rasa pelik... Idak ke payah ngandung 9 bulan tu? terboyot2 ke sana ke mari... Muntah2.... Cek perot.... Peh...

sadis.. Memang sadis... Tapi macam mana kalau yang mengandung tu kaum bapak pulak?

iskh.... Takleh bayangkan...

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...