aku-dan-photography

Wednesday, March 9, 2011

lapor

boleh pulak makan nasik goreng kul 11.30pm.. Lapor, biasanya aku jarang makan heavy camtu.. Abih kuat meegi cup tapi disebabkan stok nasik goreng ada maka aku balun..

habih diet malam aku.. Mesti naik cikit ukurlilit pinggang Esok...

aku tengah nak kurangkan berat badan.. Tapi mesin timbang abih bateri.. Tak tau le berat aku berapa la nie.. Rasa macam dah kurus ckit tapi tak kurusnya banyak..

Esok nak Try kurangkan lagi makan.. Kot2 mau muat baju2 15 tahun lepas..

hidup kekadang kurus
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...