aku-dan-photography

Saturday, March 26, 2011

langka And pangki

So pagi ni aku ke market tapah.. Dan macam biasa danny ngan aku sebab .. Ngan maknya payah ckit nak dia ngenden-kalau dengan bapak-dia tau, hati bapaknya cepat terbeli.

minggu ni minggu kuar duit.. Semalam eikon, hari ni norman (kete orang umah) dan rosnah mat aris( kancil aku) pulak servis..1/3 gaji abis Kat dema berdua..

dan tak lupa juga 2 ekor kura2 angkat kami.. Langka And pangki...entah sapa yang jaga-antara danny,bapaknye atau maknye-tapi aku rasa kompom orang umah aku yang jaga!

hidup kekadang membela
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...