aku-dan-photography

Sunday, March 6, 2011

kualiti taim

cuti sekolah nie aku nak spend kualiti dengan danny. Semakin hari semakin kurang kualiti taim aku spend dengannya.. Kadang2 timing tak betul.. Tengah aku wat kerja time tu dia nak ajak main..

aku cuba nak settle semua kerja aku sebelum balik tapi memang payah.. Terpaksa bawa balik gak..

Cumanya tahun aku memang banyak bersama danny disebabkan tempat kerja aku dan sekolah danny adalah di tempat yang sama.

aku dapat rasakan dia mahukan sesuatu daripada aku tetapi selalunya dia kecewa atas kekangan masa..

aku sedang berusaha untuk memperbaiki time management aku..demi untuk keluarga..

hidup kekadang sharing
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...