aku-dan-photography

Thursday, March 31, 2011

Klinik Dr Zambry

bapak by Kulop Ludin
bapak a photo by Kulop Ludin on Flickr.

Hari nie, menteri besor perak YAB Dr Zambry bukak Klinik khas mendengar nasib rakyat area2 temoh/tapah dan mana2 tempat ada masalah problems...

Jadi dema guna padang tempat aku krojea... so memang sibuk kawasan sekolah aku.. macam2 ghope ada... dalam pukul 4 lebih tadi YAB sampai...

Aku tak dapat nak pergi sebab rasa letih tul.. badan macam nak golek2 ateh tilam... lagipon orang mesti ramai... dan aku takleh parking dalam..jenuh le menapak nanti......

bapak,danny and niknokia

habis krojea... aku ke kedai cemin mata... dah siap pon cemata aku ngan orang umah... orang umah guna frame swatch manakala aku guna frame wash.. hehe..

Aku pilih frame 60an.. ala2 retro sebab aku suka stailnyea.. retrospektif.. leh nanti aku wat retroshoot... peh.....

Cuaca cerah tapi awan mendung mula berarak... aku harapkan takde le ribut turun...macam 3 hari lepas... habih runtuh khemah persiapan program besar di padang sekolah... tapi aku yakin, mesti ada orang power2 datang sekali...alih2kan mana yang patot....

Hidup kekadang bertenang
Kulop Ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...