aku-dan-photography

Tuesday, March 22, 2011

king of fruits

Kebetulan taim balik, boleh pulak orang wat jalan Jadi aku kena stop dan Kebetulan ada pulak sindiket memunggah buah duyan berlaku berhampiran..

dalam kete ada Anak aku sekali.. Dia ni kaki duyan.. Udah diperosah aku suruh beli.. Haih.. Bab makan2 nie jiwa aku lembut..So berhampiran sk datuk kelana aku pun stop...

danny nak 3 biji hat besor2! Aku Dok pilih hat kecik2 sebab maklumlea bulan dah rapat ke bumi..

setelah ditimbang kati maka aku rembat gak 3 bijik .. Berat hampir 6 kilo.. Kira punya kira harganya rm40! Peh... Kaw2 punya harga.. Mujor le ada serodak2 duit.. Aku dah siap2 nak gadai suor katik kalau harganya melebihi tahap dewa duit!


hidup jangan terkilan
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...