aku-dan-photography

Thursday, March 10, 2011

INSPIRASI AMALIVE: iPad 2 Di Sekolah

INSPIRASI AMALIVE: iPad 2 Di Sekolah

YEAR ONE REGISTRATION

bagus entri kat blog ateh nie... aku pon kesian kat budak2, kecik tapi beg dema.. mak ai... udah ghope galas galik durian... kalau beg yang ada roda tu ok le skit...

cerita pasal beg, tadi ada ustazah bagitau anak aku terlentang ke belakang taim duduk.. so menangis le dia sebab kepalanya terhentak...

dan bila aku balik, baru dia bgtau.. dia galaskan beg pada bangku... dan berat lagi beg tu dari anak aku!! terjungkit ckit jea kaki bangku.. terus akan terlentang....

ini telah memberi aku idea untuk aku cakapkan diperhimpunan nanti.... jangan gantung beg belakang bangku..

tapi...... lepeh cuti nanti le kalau aku ingat..... ape2 hal... cuti dolo, sebab rasa dah semak sangat pala nie.....



HIDUP KEKADANG SELAMBA!
kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...