aku-dan-photography

Thursday, March 31, 2011

herba pusat rawatan cinta

semenjak dua tahun lepas aku gastrik-aku tak tahu pada awalnya-hampir berbulan aku tak dapat tidur disebabkan angin tak lepas-macam2 aku cuba nak bagi keluar angin tapi tak serasi.dan satu hari aku ke giant Kemudian aku ternampak pusat rawatan cinta.

aku Try urut tapak kaki Kemdian aku ceritakan masalah aku.(Pendek cete) herba ni aku cuba setelah dicadangkan oleh encik yang uruskan pusat rawatan tu. tak sampai 2 hari aku makan.. Aku dah boleh buang segalanya seperti biasa. Lega.

harga 4 botol ni rm240-aku dah kira2 untuk sebulan bajet ubatan aku ada la dalam rm300.. Bermakna dalam setahun aku belanja rm3.6k khas ubatan.. Tu anggaran kasar.. Em berapa le aku belanja sebulan khas untuk aku Sorang, aku tak pasti tapi yang memang tentu rm600 mesti burn camtu... (setahun 7.2k )

aku nak cuba catitkan perbelanjaan aku setat bulan april.. Berapalah Agaknya..

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...