aku-dan-photography

Monday, March 21, 2011

Esok dah setat kerja

cepat betul masa berlalu 9 hari camtu jea.. Esok rutin macam biasa..

teka kuih apa hari ni ngan danny..
layan klien2 kecik aku terutama tahun 3 tu aku suka sebab gemor bercakap!
ada je idea dema.. Kadang2 letih gak tetapi puas apabila mereka faham apa yang nak aku sampaikan..

dalam bulan nie aku akan dipantau oleh orang putih.. Seronok jugak sebab bukan Senang nak kena pantau ngan dema tu.. Takyah keluar duit.-dema yang datang Kat kita..

dalam 2 minggu nie aku kena jauhkan petai,tempoyak,jering dan makanan2 lain yang bisa2 untuk lidah..

aku kena jaga slang ckit.. Takut lidah kereh.. Susah aku speaking2 Nanti! Karang lari lak idram...

hidup kekadang speaking
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...