aku-dan-photography

Friday, March 18, 2011

dari kerana mata heliza helmi


heliza helmi cantik tang mata.. Bulat betoi! Aku suka dan sebab itu aku letak link fb Kat kanan sana tu..

aku ada "ai" dia dalam fb.. Dan dia pun balas tapi rasanya dia balas Kat orang lain sebab rasa macam tak kena jea balasan dia .. Macam pantun salah ritma..

aku terfikir ngan mata besor tu.. Mesti pandangan dia jelas .. Sejelas lens fisheye ataupun wide lens...

cete pasal lens aku terbaca kilang sony Kat jepun ada efek ckit ngan tsunami Jadi persoalannya.. adakah harga lens akan naik? Apakah lens 70-200mm dari 6k akan terus Jadi 12k?

kalau naik mendadak maknanya mungkin lagi 20 tahun baru aku merasa nak guna.

hidup kekadang memikir
kulop ludin

nota kaki: aku minat orang rumah aku dulu pun, salah satu sebab tang "mata" gak!



No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...