aku-dan-photography

Saturday, March 19, 2011

dalam mode ngemas

pening2 pala aku ngemas opis tempat aku menentukan nasib klien2 aku..

camne le Nanti kalau aku sambung belajo.. La ni pun nota main lekat Kat dinding sebab takleh ingat semua benda dalam satu2 masa.. (tengah nak belajo masukkan semua data dalam hset)

dah hampir 6 jam nie.. Tak settle2 lagi.. Pala pun dah pening2, danny dan orang umah tanya bila nak siap...?
aku jawab dalam hati :
"hidup kekadang selamba"
kulop ludin

nota kaki: lain kali la datang umah aku Kat member kg.. Sorry So bizi!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...