aku-dan-photography

Sunday, March 20, 2011

bulan rapat ke bumi

saat aku mentulis nie rasanya bulan makin rapat ke bumi.. So bising le Kat fb atau blog2 lain takut musibah bakal melanda.. Dan ada member aku chat Kat fb bagitau Kat aku kerana dia yakin aku mesti nak tembak gambor bulan.

dan aku pun bukak le sliding door... Hujan... Camne nak tembak bulan.... Hari ni boleh dikatakan memanjang hujan.. Rahmat tu... Kalau takde hujan takde le air.. Kalau takde air takde le kita dapat hidup lama... 3 hari jea.. Lepas tu padam!

tu yang wat aku pelik bila tengok sesetengah orang selamba jea maki2 bila hujan turun.. Idak takut ke dema? Sapa le ada kuasa menahan hujan tu? Silap2 tak pasei je kena panah petir!

hidup kekadang berjaga
kulop ludin

nota kaki: Esok pasti ada geng2 photographer fb upload gambor bulan!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...