aku-dan-photography

Tuesday, March 29, 2011

buat cermin mata

memandangkan orang umah aku pun sama2 keluar awal pagi Jadi jarak penglihatannya makin terhad disebabkan cermin mata tak sesuai So aku petang tadi ke kedai cermin mata lim. Dan aku pun tempah satu tapi jenis gitu2 cukup sekadar Jadi cermin kedua.

asalnya aku tak bercermin mata tapi masa aku masuk maktab konon2nya nak nampak macam cikgu So gatal pergi tempah-akibatnya sampai sekarang kena pakai...Cumanya aku jarang pakai terus kecuali time memandu dan tengok tibi.

hidup kekadang stylo
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...