aku-dan-photography

Saturday, March 5, 2011

antara sabar dan tidak

kadang2 aku pelik kenapa aku ni penyabar orangnya kalau melibatkan orang lain.

macam2 orang buat tapi aku sabar. Aku tak pasti samada sabar ataupun aku tak ambil kira.. Sukar aku nak bezakan.

tambahan pula kerja aku melibatkan pelanggan yang kecil dan sangat rapuh. Emosi dan tingkahkalu mereka boleh berubah. Dan boleh dikatakan Setiap hari aku diuji dengan kesabaran.

adakalanya terasa nak radikal tetapi datang pula satu suara yang memintaku sabar... Tambahan pula sekarang ni anakku pula menjadi pelanggan orang lain. Maka aku memegang kata2 ni..what you give, you get back..


dalam pada itu .. Sikap sabar tu ada juga check and balancenye..

aku tak sabar kalau nak sesuatu benda! Hehe..

hidup kekadang kena seimbang
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...