aku-dan-photography

Monday, February 21, 2011

tigger untuk aku

sebelum nie danny dah dapat chip untuk redemption guardian.. Aku nak tigger tapi danny pilih chip..

so kebetulan aku ada beli sedikit barang Kat guardian.. Rupa2nya hari sabtu dan ahad , Setiap belian atas rm40 stamp yang dapat akan digandakan 2.. Jadi aku dapat 19 Stamps cuma perlu lagi 6 sahaja.. Jadi orang rumah aku genapkan 6 Stamps dan dapatlah aku redeem Anak patung tigger.

comel..dan sengaja aku tak keluarkan dari kotak.. Bagi danny geram sebab kotak chip dia dah dikerat2.. Seronok aku tengok dia jeles..

aku namakan tigger tu cikepu.. Dan aku tahu pasti danny nakkan cikepu aku..

dan seperti mana2 bapak dalam dunia bukan setakat cikepu tu jea aku bagi Kat danny malahan kalau aku mampu.. Walt disney pun aku boleh beli! Dan mintak dema hiburkan danny tiap hari..


hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...