aku-dan-photography

Friday, February 11, 2011

Telur Anak dan telur bapak

Ikatan suami/isteri adalah seumpama keropok bulat yang mamak goreng dan diletakkan sebelah menyebelah nasi briani ayam madu..sedap lemak dan sepadan..
Tetapi ikatan ibu dan Anak berlainan pula.. Seorang ibu sanggup melakukan apa sahaja bagi memastikan keperluan dan kehendak Anaknya dipenuhi... Bangun seawal pagi.. Berjegang mata takkala Anak tu demam.. Dipekap dahi Anak bagi mengurangkan kepanasan..begitulah pengorbanan seorang ibu..
Sungguh aku kagum tidak dinafikan..

"Ayang , abang pun nak gak telur separuh masak macam danny"

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...