aku-dan-photography

Saturday, February 5, 2011

nokia 3310

zaman gemilang hset ni.. Peh.. Orang gantung Kat tengkuk..

semua kagum bila hset ni kita letak atas meja.. Mata pandang2.. Jeling2.. Kemudian ada pulak yang letak nokia 8210 atau 8250.. Lagi la air liur meleleh2..

10 tahun lepas.. Memang mewah kalau leh beli hset 3310..

harga set underwater pun dah cecah rm1300 duit dolo..

la nie.. Budak prasekolah pun tak mandang.. Ada yang bagi cadangan suruh wat sendal pintu.. Lesung batu.. Dan macam2 lagi..

begitu lah kalau dah berusia.. Yang lama tidak berguna lagi.

hidup aku pernah merasa
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...