aku-dan-photography

Monday, February 28, 2011

kejohanan bola baling daerah batang padang

hari rabu dan sabtu minggu lepas aku ditugaskan untuk menghantar murid ke mini stadium tapah. Oleh kerana bola baling, aku memang berminat kerana game bola baling ni lain sikit auranya mendebarkan.

selain daripada itu.. Aksi bebudak nie walaupun bawah 12 tahun.. Gaya mereka tu sangat sesuai bagi kita untuk belajar merakamkan aksi pegun dan aksi2 yang lain..

memang menyeronokkan.. Kebetulan pula team sekolah berjaya juga menjadi naib johan.. Pasukan underdog.. Tak sapa pun mandang pada mulanya..

dan bahana kerana merayau ke sana ke mari.. Tiba taim nak final .. Betis aku cramp dua2 belah.. Sayang tul.. Aku terpaksa duduk Kat pelantar penonton.-sambil nyapu minyak angat..

sampai la nie aku nyapu minyak angat lagi.. Masih terasa sakitnya..

moral of the story: aku kena guna semula stepping machine.. Yang kaku sepi... Masanya dah tiba untuk aku mengurangkan beberapa tahil.. lelemak kat badan..

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...