aku-dan-photography

Wednesday, February 16, 2011

keje dah settle

hari ni tak ke mana2 ngeram dalam umah sambil merait keje budak2... Budak2 yang aku ajar tahun nie cukup suka kerja rumah.. Kadang2 nak dema siapkan semua topik2.. Aku tak kisah tapi nak meraitnya leh kena maigrane.. Tulisan dan jawapan sesukahati..

tulisan Anak aku pun sama.. Tak lawa.. Pasti jenuh cekgunya nak merait..

terima kasih kepada guru2 pra sekolah yang selama ini bertungkus lumus mengajar Anak2 kita.. Tapi jarang pula kita dengar penghargaan diberikan kepada mereka. Kebiasaan pujian diberikan kepada guru2 yang mengajar tahun akhir persekolahan.. Samada sekolah menengah ataupun rendah.

kadang2 demi mencapai matlamat, kita menghalalkan banyak cara. Tanpa kita sedari kejayaan Anak kita itu kelak akan menghasilkan rezeki yang akan menjadi darah daging mereka..

secara beralas.. Berbanggalah kejayaan Anak2 kita Tapi tanya2kan lah bagaimana mereka berjaya...


hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...