aku-dan-photography

Monday, February 7, 2011

kancil merah

kancil merah ni cukup popular di tapah.. Rata2 yang berlesen kereta di tapah nie pernah melabuhkan bahagian belakang masing2 di ruang pemandu..termasuklah aku..

koh meng belajar memandu sekolah.. Aku tak habis belajar memandu pun dengannya sebab aku dah handal bawa slow2... Sampai la ni, ngan makcik/pakcik bawak wak segan pun kena titik bertiang2! Nanti aku cari semula gambar wak segan kaler merah yang titik aku Kat highway haritu...

selalunya Kita lemas di daratan apabila terpaksa membontot belakang dema2 yang baru belajar memandu .. Rasa nak hon2 jea tapi tidakkah semua orang sebegitu juga sebelum ini?

aku bersabar perlahan2 aku follow layan kepala sambil terkenangkan kenangan lalu.. Akhirnya aku sampai juga ke destinasi.. Dengan perasaan lega.-kerana kesabaran aku itu teruji dan dapat aku atasi..

ironinya.. Waktu balik aku terpaksa membontot kancil yang sama! hampeh!

hidup kekadang kena bersabar!
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...