aku-dan-photography

Saturday, February 26, 2011

bakal2 menantu aku

aku suka budak2 kecik 3 orang nie.. Hat belah kiri tu Anak ustazah, yang tengah kecik molek tu cucu boss aku manakala hat belah kanan tu pula Anak ustazah gak tapi maknya pakai harrier!

dema ni tahun satu.. Sekelas ngan danny.. Tapi hat jenis pandai membaca lancar tak macam danny.. Kalau suruh membaca , tak endak sungguh tapi tau lak dia google search Kat tenet cari nicklodean..

kadang2 risau aku.. Tersalah taip.. Nanti ke laman lain lak dia sampai.. Aku dah nampak masalah2 yang bakal timbul bila danny semakin dewasa dan kemahiran IT semakin tinggi

aku suka budak2 perempuan.. Macammana le rasanya ada Anak perempuan?

hidup kena bersyukur
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...