aku-dan-photography

Sunday, January 30, 2011

tesco kampar

hari ni aku le tesco kampar.. Sebab ration dah habis.. Terutama kopi dan susu cair kotak mesti kena ada dalam eisbok.. Senang aku nak bancuh sendiri.-selepas kuota bancuhan orang rumah aku habis..

seperti biasa taim dekat nak tahun baru cina nie.. Offer habis2an.. Dari tibi lcd sampai le tuak.. Semua ada offer..

oleh kerana tahun ni aku bercadang nak beli bmw Jadi Kat lantai tesco penuh le dengan ayor lior aku yang menitik2 disebabkan konsep tengok boleh beli jangan!

beli barang gitu2 pun dah nak cecah hampir 3 ratus.. Kekadang aku belek2 gak duit kertas nie.. Ada ke cop daun pisang? mengamalkan konsep keselamatan Jadi aku jarang bawa duit banyak2.. Sebaliknya bawa kad banyak2 so kali ni bayor pakai kad je lah.. Tak yah berat poket seluar ngan siling2.. Takut nanti aku terlupa nak keluarkan taim orang rumah nak basuh seluar tu.. Rosak nanti washing machine sapa nak ganti? Aku jugak....

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...