aku-dan-photography

Monday, January 31, 2011

terima kasih kerana kasih sayangmu

usia yang bakal mencecah 40 menjadikan aku terasa lebih sensitif..

apabila aku perhatikan isteriku memilih2 ayam untuk dijadikan hidangan kami bertiga , aku dapati dia memilihnya dengan teliti.. Setiap potongan dibelek.. Dipilih yang terbaik kerana kasih sayangnya pada Anak dan suami..

kadang2 aku terpikir apa yang ada padaku to deserve someone special like her...

insan inilah yang paling aku sayang... Walaupun kat luar sana tu menjerit2 memanggil namaku "abe kulop2" tapi tak mungkin hati ni akan goyah..getar.. Ini adalah kerana bukan mudah untuk aku berkata "cinta jika hati tak tersentuh"

kini aku faham kenapa adanya taj mahal.

hidup bukan kekadang cinta

kulop ludin

p/s ayang, esok masak ayam masak kicap.. Sedap betoi!

1 comment:

www.arzone_71.blogspot.com said...

...touching betoi cerita mike kali ni. Menitik ayor mata jantan teman.

Tapi memang ye...macam teman amat tersentuh bila nengok deme tidor. Kekadang tu nampak letih bebenor menguruskan kita ngan anak2..

Masa tu le nak ngurut2 kaki deme..padahal masa dia mintak urut wat donno je..he he.

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...