aku-dan-photography

Saturday, January 22, 2011

susun atur siling

oleh kerana tak ke mana2 hari ni orang rumah aku mengira duit siling yang kami campak dalam satu bekas .. Biasanya aku yang rajin campak merata2..

banyak jugak rupanya tapi tak sampaila 70k macam orang kutip Kat highway hari tu..

seperti yang aku ceritakan dulu.. Tahun ni aku cuba untuk membeli sebuah bmw ataupun viva.. Jadi duit ni aku nak kumpul2 lagi..

ada lagi lebih kurang 69,970 yang perlu aku campak tiap kali aku clear kan poket seluar...

hidup kekadang selamba
kulop ludin

2 comments:

ibuayu said...

kau dengan nas samalah tukang campak2 duit syiling tapi kat rumah ni aku yang tukang kutip .tu yg seronok

kulop ludin said...

kikiki...
nak wat camna... udah sifat lelaki camtu.. kalau bior lama dalam poket leh bocor wo......

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...