aku-dan-photography

Wednesday, January 5, 2011

Sms pertama

Bapak nak tidur

3 perkataan tu pasti merupakan 3 perkataan yang paling istimewa buat aku...

First sms dari danny pada aku, aku ajar sekali sahaja.. Dia dah tahu macammana nak hantar sms untuk kali kedua....


Semalam semasa aku ke kedai hset, tujuannya nak ambek balik nokia n8 atau niknokia aku setelah sebulan aku hantar woksop... Danny nak hset satu, tapi bukan yang touch screen sebabnya aku dah sediakan sony satio untuknya...

Aku pilih yang murah, nokia yang ada lampu suluh.... Aku jangkakan, tak lama lagi hset tu pasti merata2 tempatnya...

La nie, danny asek ber sms ngan maknye.. Terkejut kami berdua...

Makin lama makin banyak yang perlu kami halusi...
Sent from my Nokia phone

1 comment:

|| NaFiRaa || said...

budak2 skrg memang canggih2.. tak terkejar dek mak ngan ayah nye..

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...