aku-dan-photography

Monday, January 24, 2011

seni dan panas

baru lepas mandi.. Orang rumah dan opah aku cukup larang mandi lewat2 ni sebab takut paru2 berair.. Tapi nak wat camne panas dan melekit2 rasa badan nie.. Aku ingat badak berendam Kat zoo taiping tu pun tak berani kuor dari kolamnya takut sunburn...

biasanya ahad aku akan lewat ckit tido sebab aku ambil masa untuk merancang aktiviti pengajaran esok.. Aku kena tunggu Anak aku tido dulu.. Sebab salah seorang pelanggan aku adalah Anak aku sendiri Jadi hilang le thrill kalau dia tahu apa yang aku nak ajar esok..

oleh kerana Anak aku gemor ngan artzooka Jadi aku terpaksa memikirkan aktiviti seni yang lebih mencabar tetapi ringan dan dapat difahami pelanggan 2 kecik aku..

origami.. Esok dema akan aku ajar seni lipatan.. Yang aku jenuh melayari satu dunia demi mencari aktiviti seni origami yang sesuai.. Yang mana origami yang aku tau.wat kapal terbang ngan kapal laut . . Aku rasa bebudak tu memang dah handal..

entah macammana Esoknya mampu ke pelanggan2 aku buat..

mendidik lebih sukar daripada mengajar!

kulop ludin
spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...