aku-dan-photography

Monday, January 31, 2011

redeem Disney's toy

setelah hampir beberapa bulan akhirnya dapat juga danny kumpul 25 stamps untuk tebus disney toy kegemarannya...

dipilihnya chip tupai tu ada la gigi sebatang.. Tapi dapatnya kena tambah rm39.90 sen gak.. Lebih kurang macam beli jugak.. Tapi hat ni original... Kata guardian la.. Kalau nak free.. Stamps kena kumpul sampai 60 keping..

tak mampu nak tunggu sebab tarikh akhirnya 23 februari ni..

lepas apa lagi le dia nak kumpul.. Sedap2 dia memeluknya sedap lagi bapaknya membayor!

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...