aku-dan-photography

Saturday, January 22, 2011

pixelpipe

semenjak aku guna nik nokia dan motorola milestone.. Aku update blog guna hset jea...
aku guna pixelpipe.. Kalau guna android lagi cepat dari nokia n8 tapi gambor cantik lagi nokia n8 walaupun bukan android..

android pada aku, connect ke internet mmg mantap.. Laju jea... Broadband pun ok.. So far... Aku suka android.. Tapi ada sesetengah aplikasinya running background kalau kita tak sedar..

tau2 kredit dah clear.. Jadi aku guna APNdroid untuk stop running samada gprs,edge atau 3g.. Tapi ngan celcom, program ni takleh tahan gak kekuatan backgroundnye.. Abih gak kredit celcom aku..

kini orang dok cete pasal tabby.. Pada aku, agak besor dan mungkin kurang sesuai.. Kalau jadi along ok kut.. Senang nak trace akaun..

tapi kalau2 nokia atau sony keluarkan tabby ngan kekuatan camera.. Mgkin hati aku akan terpaut.. Mungkin..

hidup kena merasa
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...