aku-dan-photography

Saturday, January 1, 2011

pendaftaran tahun satu 2011

hari ni aku daftar anak tahun satu... tapi yang handle semua adalah orang umah, nampak semangat dia... aku? agak risau kerana ini julung2 kalinya aku akan bekerjasama dengan anakku di tempat yang sama...

sepanjang 2 tahun, pra yang lepas..orang umah aku yang hantar pagi2 sedangkan aku kadang2... kini tiba giliran aku.

kadang2 aku pun tak pasti samada aku telah menjalankan tanggungjawab yang baik terhadap isteri dan anak... aku masih mencari rentak bagaimana melayani insan yang disayangi...

semoga anak aku dapat menyesuaikan diri....

jam dah 4 pagi... waktu yang sesuai untuk aku melelapkan mata.....

"SELAMAT TAHUN BARU BUAT SEMUA WARGA PEMBACA"

Life as is...
Sir Kulop Ludin™

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...