aku-dan-photography

Monday, January 24, 2011

origami kssr dunia seni visual tahun satu

lega buat satu minggu.. tercapai objektif nak ajor pelanggan2 aku origami paper basket...

tiap kali hari isnin, masa akhir paling seronok melayan pelanggan2 yg kecik2 tapi bertenaga.. Mau habis separuh botol air dibuatnya...

sepanjang berbelas tahun aku dibidang nie, boleh dikatakan ini kali pertama aku ajar origami sbb aku tak berapa faham nikmat melipat2 kertas melainkan melipat wang kertas!

minggu depan aku nak cuba lagi sebab nak kukuhkan lagi skill2 pelanggan aku...

anak aku pun tak sangka yang bapaknye berorigami..last2 baru dia sibuk nak melipat...

kecil tapi besar
hidup kekadang selamba
Kulop Ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...