aku-dan-photography

Friday, January 21, 2011

muridku isteriku

oleh kerana danny dan orang umah tak berapa sihat Jadi cuti sehari ni aku habiskan Kat rumah sambil melayan cerita nyangkung . .

ada mesej juga cerita tu bukan setakat kelakar seram..

dan melayan fb chat ngan Anak murid.. Untung budak2 la ni.. Bila2 boleh chat ngan boss2 dema.. Time aku dulu jangan harap.. Nak sosial ngan boss pun setahun sekali time hari raya..
esok ada sehari lagi dan Kemudian cuti 2 hari.. Elok sangat rasanya kerana lutut kiri aku semakin sakit kesan terseliuh baru2 ni..

atau kalau danny tahap kesihatannya makin baik mungkin aku akan le lata iskandar kerana salah seorang guru menjemput aku menghadiri majlis perkahwinannya..

dan bakal isterinya adalah bekas Anak murid aku .. Dan bekas Anak muridnya juga..

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...