aku-dan-photography

Friday, January 21, 2011

majlis daerah tapah jelingan manja

aku ke tapah.. Bawa danny ke klinik razi..

oleh kerana tapah pesat membangun maka untuk cari tempat meletak kereta bukan satu perkara mudah melainkan kalau letak sesukahati..

jadi dengan hati yang suka aku pun parking mengikut saiz kancil aku.. Tak lama Kemudian datang 2 lembaga lengkap beruniform.. Segak bergaya..

dema pandang2 jeling2 pegang2 tekan2 mesin Kat tangan dema..

pendek cerita..:) aku kena saman...

pegawai macam inilah yang kita cari2 amanah dan penuh iltizam dalam melaksanakan tanggungjawab... Aku hormat manusia2 macam ni...

walaupun dah jenuh aku cari kupon meletak kereta yang rata2 agen menjual kupon maklumkan dah 5 hari kupon takde stok.... Majlis pun takde stok!

hidup kekadang selamba
kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...