aku-dan-photography

Saturday, January 8, 2011

Letih sekian lama bercuti

Dalam minggu ini amat meletihkan setelah sekian lama bercuti .. Dengan jadual yang padat di samping aku kali ini mengambil tugas orang rumah membawa danny ke sekolah..

Jadi aku agak awal memulakan perjalanan bertugas yang mana sebelum ini timing aku tepat2..

Bukan apa.. Mata aku ni tak berapa clear kalau pagi2 tu.. Gelap pula jalannya.. Risau aku kalau2 tak nampak ayam atau kucing melintas..

Kemudian seronok juga ada berteman dalam kereta.. Boleh juga aku sembang2 ngan danny.. Tidak le boring sangat..

Kini orang rumah dan danny mula batuk2 dan selsema.. Aku harap mereka berdua akan segera sembuh..

kulop ludin
Sent from my Nokia phone

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...