aku-dan-photography

Sunday, January 9, 2011

Guardian dan redeem toys

Aku dan danny sedang dalam konflik pemilihan.. Kami sama2 sedang mengumpul stamp untuk tebus patung disney.

Nak dapatkan free rasanya tak mampu betul.. So kami kumpul sampai 25 stamp.. Tapi danny nak tupai manakala aku nak tigger.

Pada aku tigger tu kiut tapi kata danny tupai tu ada ekor kontot..

Nampak gayanya turn danny le dulu..

1 stamp bersamaan rm20.. Sekarang dah ada 22 lagi 3 stamp je lagi..
"Hidup kekadang selamba"

Kulop Ludin
spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...