aku-dan-photography

Saturday, January 22, 2011

aku teringin gak keta2 macamni

aku pun ada keinginan nak pakei kete mewah2 tapi tak mampu... Yang ada kancil sekor ni..tu yang belasah ke sana ke mari.

pakai kancil, senang nak parking.. Tapi masalahnye orang tak nampak.. Selalu sangat aku kena ngelak kete dari depan..

tapi aku bersyukur sbb danny dan emaknye masih lagi boleh terima..

andaikata aku mampu, dah lama aku beli felari 2 buah...

1 untuk aku dan 1 lagi untuk orang umah..

kekadang aku tertanya2.. Macammana rasanye jadi orang kaya ni?

hidup kekadang selamba
kulopt ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...