aku-dan-photography

Tuesday, January 18, 2011

2 pinggan nasi ayam

semenjak danny masuk sk batu tiga temoh, selera makannya tinggi betul.. Contohnya time rehat pagi tadi, 2 pinggan nasi ayam dia habiskan..(kemudian kat umah dia info kat maknya, dia nak tambah lagi tapi perutnya tak larat)

aku ingat aku sorang je camtu, makcik kantin tu kalau memasak, peh memang terasa masakan rumah sendiri.. Cukup asam garamnya! Payah aku nak kekalkan susuk tubuh yang aku maintain termasuklah orang rumah...

esok, tak pasti pula selera danny macammana...

kulop ludin
spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...