aku-dan-photography

Wednesday, December 29, 2010

KSSR BAHASA INGGERIS TAHUN SATU





salam taman perpaduan,
adepon teman dah cobe dapatkan rancangan tahunan tapi takde le pulak... walopon tu yang penting, tapi rasanye keme ada cd yang tolih macam2.... so, setakat ini yang termampu..

contoh2 RPH dari 3 daerah..
1. BATANG PADANG
contoh : http://hotfile.com/dl/92806961/0220d03/lesson_plan_yr_1_school.doc.html
contoh : http://hotfile.com/dl/92807370/0eaec3a/WEEKLY_LESSON_STRUCTURE.docx.html

hat bawah nie adalah himpunan semua group.
http://hotfile.com/dl/92780677/257ca48/KSSR_BAHASA_INGGERIS_BATANG_PADANG.rar.html

2. HILIR PERAK
http://hotfile.com/dl/92785565/5032dc9/KSSR_BAHASA_INGGERIS_HILIR_PERAK.rar.html

3. PERAK TENGAH
http://hotfile.com/dl/92788621/a0ce3b3/KSSR_BAHASA_INGGERIS_PERAK_TENGAH.rar.html

kompilasi  group work... mungkin keme leh ejas2....
filenyea dalam winrar.. so xtract le lepeh tu yea...
JU nya dah bagi kebenaran untuk kongsi info nie... so kalau kome letak kat blog... mintak backlink ke blog teman yea... http://www.spendapintalgetah.com/

*kalau ada yang lelain, dari negeri lain.. share2 yea...

Yang Embenor,'
Sir Kulop Ludin






HIDUP KEKADANG SELAMBA! kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...