aku-dan-photography

Wednesday, December 29, 2010

kerana budi aku akan brutal 2011

aku yang paling takot makan budi.. pada aku, berat sungguh bebannya.. tak terbayar nanti..

bukan aku tak pernah meminjam tapi aku akan pastikan bayar seawal mungkin tapi bila orang pinjam kat aku...peh, ada yang sampai 6 tahun tak bayar2...

selamba, mmg selamba... aku nak mintak mmg idakla sbb aku segan... aku tak biasa...

semua pengalaman itu membuatkan aku berazam untuk tidak akan memberikan budi yang melampau...bagi tahun 2011....

aku akan simpan janggut bagi nampak garang dan pada masa sama menten paras ayu aku.....

"!KERANA BERBUDI, AKU MAKAN ATI"

KULOP LUDIN ™

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...