aku-dan-photography

Sunday, December 26, 2010

HUTAN PAYA BAKAU MANJUNG










salah satu tempat menarik untuk di lawati semasa berada di lumut adalah di hutan paya bakau manjung (kalau tak silap)

ada jambatan gantung, monyet2, ketam2 dan macam2 lagi...

tak luas sangat jadi tidaklah memenatkan... viewnya cantik..best untuk tangkap gambar..

banyak info yang boleh dipelajari berkaitan hutan paya bakau...termasuklah perakuan cinta dan kehadiran yang dititip/tores di batang2 pokok membuktikan cinta sejati... macam hutan tu dema yang punya...

kalau bawak kudapan, hati2.. takut monyet liar rembat nanti tak merasa... ada gak yang friendly tetapi rata2 masih liar!

Kulop Ludin™

2 comments:

Sesumpah said...

nice header

btw kat perak en??

kulop ludin said...

yup, kat manjung......
sesenang lawat2 le kat sini...
tkasih kerana lawat blog nie..

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...