aku-dan-photography

Friday, December 10, 2010

aku dan kita tidak akan muda poreber..

cuti kali nie aku spend cukop2 kualiti taim ngan danny... jadi berpinor le bijik mata pairing ps2 dengannya... antara game yang gemor kami main sesama adalah lego batman/starwars... graphicnye cantik disamping itu aku leh musnah banyak benda.. puas rasanya..

untung dia sebab bapaknya ada di sebelah..sedangkan pada masa aku sebayanya..yang ada hanyalah opah aku yang telah membesarkan aku..

opah aku semakin uzur... aku tak mampu membalas jasanya membesarkan aku sebaik seperti orang lain.. yang mampu adalah melawatnya diwaktu senggang.. aku telah mempelawanya tinggal bersama tetapi opah aku menolak... aku agak kecewa tetapi aku yakin anak2nya akan menjaga opahku memandangkan dia tinggal bersendirian...

namun jangkaanku tak berapa tepat.... tak perlu nak dihuraikan panjang2 cuma aku mengharapkan anak aku tidak mengikut jejak mereka dengan melayan aku dan orang rumah sebegitu....

"kita selalu begitu...apabila dia tiada dimata barulah menyesal tidak mengira"

dan pada satu hari nanti apqbila mereka bercerita tentang balasan anak masing2, aku akan berkata dalam hati..... "padan muka korang"


hidup kekadang selamba tidak bermakna yang wajib kita bersahaja...

kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...