aku-dan-photography

Wednesday, November 24, 2010

sg petani

oleh kerana aku agak biasa ke sg petani.. aku tak berapa ambek port bila bapak sedara aku bgtau tempat akad nikah sepupu aku nie, apabila susur keluar tol sg petani utara ambek kanan... sampai satu taman kemdian cari smejid....

dengan konfidennya.... aku pon belok kanan... dan kanan lagi... akhirnya hampir sejam aku kat situ... gps pon lupa nak bwk... gps kat hset nie tak berapa mantap jika dibandingkan dengan garmin dalam satio..


boring tul.... terlepas sesi nak wat photograpi time akad....

aku kemdian terus ke IPD Sg Petani kerana majlis makan2 diadakan di situ....

dan perkara yang sama berlaku lagi... taim aku ke tandas.. taim itu la pengantin sampai... keluar2 tandas.. aku terus peratikan hantaran tanpa aku sedari pengantin semakin menghampiri...

mataku terpaku pada satu hantaran... sony dslr a 550 ... wow.. hebatnyea... aku dok pikir pengantin laki ni mesti minat potograper...

sehabisnya aku bermonolog yang demikian.. pengantin pun sampai.... tak sempat nak berbuat apa2.....


aku try snap tetapi sangat blur... aku tak sempat nak ejas apperture... hampeh....

namun begitu dapat juga aku snap time offline.... jadilah wat kenangan jadi tagger sekejap.....


lagi banyak belajar kamera, lagi kuat sakit kepala....
Kulop Ludin as is.....
Published with Blogger-droid v1.6.5

1 comment:

::@.L.I.N:: said...

betullah...masa tak tau apa dslr ni...biasa2 jer kepala otak nie...bila dah tau itu ini tentang dslr...semakin kuat sakit kepala nie...apa2 pun kena tgk poket dulu....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...