aku-dan-photography

Tuesday, November 2, 2010

NikNokia® dan Aku

akhirnya dapat juga aku memilikinya... NikNokia® dah ada dalam genggaman....semalam!

gambarnya... pelik gak... 12 mxpixel tapi dalam 1 mb jea.. pada aku kecik... tapi aku belum venture and xplore habis2an...

aku nak test samada ianya setanding satio yang pada aku amat berpuashati dengan kemampuannya... gambar dan rakamannya sangat menarik....

fully hd..
aku tak test lagi... tapi kalau ikutkan vibrant... motorola milestone aku lagi garang kalernyea...cuma pixel kurang ckit 8mpixel....

la ni , aku tengah stim2 pusat ngan nik dalam bilik eikon.... haih nikmatnye bermain2 bersamanya....... aku belai2... ciom2.... tarik2 pelaster yang menutupi lens nik....kemudian aku lekat balik...takot calor...

aku dah bgtau kawan2 kat tempat kerja, lepas ni aku tak beli hset dah.... aku akan sentiasa bersama niknokia® kiranya aku akan setia....

"tapi mereka tersenyum sinis"

macam tak percaya jea....


*life as is!
* tenkiu juga pada orang umah aku!
Published with Blogger-droid v1.6.4

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...