aku-dan-photography

Thursday, November 25, 2010

main tennis

anak aku ajak main tennis... eceh, aku mana le tau main tennis.. badminton boleh le sikit2, tu pon dah pencen sebab 3 kali berturut2 aku kena smash tang kepala.... tak boleh tahan, tercabar betul rasanya bila ada sorang atok umur dah dekat2 70an semyum simpol bila dia smash..slow jea..bukannya jumping smash..landing kat kepala aku....

2 minggu kemudian aku sedekah 3 reket badminton kat anak sedara aku tanda protes kat atok tu...

kini tiap kali aku selisih ngan atok tu pasti aku akan tenung dia lama2... aku pasti dia takkan ingat kat aku kerana aku yakin... aku bukanlah kepala pertama yang kena smash bertalu2....
Published with Blogger-droid v1.6.5

1 comment:

www.arzone_71.blogspot.com said...

Aisey yeop x kena smash ngan atok tu pon ambik ati..he he. Baru2 ni teman main ada member (pgkt atok le jgk) berdarah kat kenin pasai belaga reket...kira ganas gak main badminton ni yek?..heh heh

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...