aku-dan-photography

Wednesday, November 10, 2010

Kemut special ku tunggu

haih.. Jenuh ku tunggu tokei kemut spesel datang dan merepair eikon.... Tapi hampa tul.... Tak sampai2..

Jadi aku ke kedai nya... Memang macam tapir makan julap.. wat tak tau jea.. Siap leh tanya aku nak beli apa....

Bila aku bgtau aku Dah call subuh2 tadi baru le dia teringat..

Marah betul rasanya.. Sabit negara ni ada undang2 jea, idak kalu sudah pasti aku tampor tangannya 8 kali..

Dalam hangin satu badan, sempat jugak aku beli dvd player berjenama sony untuk bapak mertuaku..-dengan dia gak..-pelik tul..

Esok cene tu nak datang.. Entah betul ke idak.....


kulop ludin.
Sent from my Nokia phone

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...