aku-dan-photography

Saturday, November 20, 2010

ke sungai petani bagi majlis akad nikaH...




esok aku akan ke sungai petani menghadiri majlis akad nikah anak bapak sedara aku.. ini merupakan perkahwinan anaknyea yang pertama... di sebabkan bapak sedara aku nie antara yang supportive taim aku kawin dolo makanyea seperti mana2 melayo yang lain.. "orang berbudi, kita berbahasa"


ada beberapa lain siri perkahwinan yang bakal aku hadiri taim2 coti nie... dah juga ada satu job yang aku akan lakukan sekiranya keadaan mengizinkan... tapi tempatnya lain2.. akad kat smejid gopeng(jumaat malam), esoknyea kenduri belah pempuan di gopeng.. kemdian ahadnyea kenduri sebelah lelaki di temoh pula....




 adoi.. mesti sakit2 belakang nanti.. silap2 mau crampped... aku tak berapa  pasti nak charge berapa memandangkan semuanya melibatkan pergerakan minyak petrol yang agak deras (aku menggunakan ron95) cepat terbakor pembakarannya..






ni le delema aku... rendah sangat tak berbaloi dengan tenaga.. tinggi sangat udah nanti dibanding2 dan sebagainya.... nak ditolak, permintaan rakan skrojea......




esok aku belajar teknik kreatif potography.. tapi kali ini kurang tekanan sebabnya aku sendiri yang nak belajar...


tapi sayang, aku terlupa sumbat lens UWA idak kalu dapatlah aku belajar bermain2 ngan apperture...


haih.......

.*gambar hiasan di atas juga disnap oleh aku...  sempena majlis perkahwinan anak sedara juga...baru2 nie...


HIDUP KEKADANG SELAMBA! kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...