aku-dan-photography

Tuesday, November 9, 2010

Eikon dan air mata


malam semalam orang umah ngadu agak panas, so aku dengan penuh tanggungjawab memperkasakan kedinginan eikon merendahkan suhunya ke tahap iso yang diiktiraf oleh penghuni eskimo..

tak lama kemdian, kedengaran bunyi pop macam bertih jagung.. bunyinya datang dari eikon tadi... aku bersangka baik... mungkin eikon tu tengah shuffle sebab bekerja keras merendahkan suhu...

paginya, baru aku perasan.. bunyi pop tu datangnya dari tv lcd aku... something wrong ngan eikon nyebabkan air menitis dan terus menyirami tibi aku seumpama unta yang berbulan tak minum air...dan sikit2 tempias terkena pula pada laptop aku yang kebetulan aku parking di bawah tibi....

kini aku menunggu tokei kemut special datang ke rumah, menyiasat fenomena anih nie..... aku beli eikon darinya dan bukan alat penyembur air...

entah kenapa rasa2 macam nak kena beli tibi baru jea nie....

haih... life as is...
kulop ludin.

*tkasih kepada puan kulop atas sumbangan baju kelawor....
Published with Blogger-droid v1.6.4

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...