aku-dan-photography

Thursday, November 4, 2010

BLACKBERRY

aku dah guna blackberry ni lebih kurang 1 bulan.... memang gah namanya tapi hakikatnya payah gak nak paham sistemnya...

wifinya ok.. laju connect ke tenet...tak dinafikan... kameranyea pon ok la... not bad....

lagi satu kalau kita langgan bb servis dari maxis... update ke fb ngan twitter pon cepat..malahan email retrieving pon ok juga... tapi kena le bayar dalam rm2 lebih rasanya untuk pakej harian.. jadi anytime leh check perkara yg aku sebut di atas.....

BB nie tak lama dalam tangan, sabtu lepas dah aku jual kepada seorang rakan kerja.... tak sempat aku nak menampal postet kat stall aku, dah ada orang Sambar!


UNTUNG.. bukan aku tetapi pada mereka....
dan pada aku, cumalah berasa kepuasan dapat melihat2 kawan berasa cukup 2 berpuashati dan gembira memiki

ada tinggal satio sony ericcson je lagi... aku nak jual gak tetapi anak aku, daniel dah bayar rm200 untuk hset tu.. so, wat sementara nie miliknya......tapi aku rasa tak lama kerana aku dah idopkan psp kaler merah...


kini aku menanti masa, untuk melegonye semula... harap2 danny tak perasan hendaknyea....


* life as is.... kulop ludin!i

Published with Blogger-droid v1.6.4

2 comments:

anjang said...

minta jugek aku ngan blackbery ni ... tapin rasa sayang masih menebal pada nokia n70

kulop ludin said...

haih, klassik tu n70...
teman pernah merasa.....
best gak phone tu mike!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...