aku-dan-photography

Sunday, November 14, 2010

BERGER SATU MASA DOLO

berger mmg sedap.. roti kapit besulamkan daging.... mmg menyelerakan.....

aku mula diperkenalkan dengan berger pada tahun 1983... masa tu aku baru darjah 5...

untuk menikmati beger tu aku ke kem pph ulu kinta.. kat situ ada stall beger bawah blok,em...aku dah lupa... lepas beli aku akan tunggu bas untuk pulang semula ke batu lapan...

walaupun mak aku tinggal kat dalam blok tu juga.. blok N tapi aku jarang singgah sebab aku lebih seleasa tinggal bersama opah aku di batu 8 ulu kinta..

2 ketoi pasti dalam perot aku... dan topik makan berger ni topik hot tiap kali aku dan kawan bermain saidina tiap kali cuti hujung minggu dan cuti sekolah.

kini... makanan tu dah jadi biasa.... lajunya perjalanan kehidupan dan kemewahan serta kemampuan membolehkan sesiapapun lupa...kali pertama mereka mentokak BERGER.
Published with Blogger-droid v1.6.5

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...